fbpx
Scroll Top
Product photography

      Fac fotografie de produs și încerc de fiecare dată să obțin imagini de o calitate foarte bună. Mă bucur să vad că pozele mele aduc vânzări și că afacerea cuiva crește. Pentru promovare pozele de produs pot fi folosite în mediul online – site, social media și datorită rezoluției mari, în orice formă de print: pliant, broșură, revistă, banner, afiș.

      Sunt atent la forma produsului și aleg unghiul de fotografiere, folosesc lumina astfel încât textura să aibă detalii, iar în procesare obțin culoarea reală. Fotografiez pantofi, cercei, coliere, genți, rochii, accesorii sau chiar produse industriale.

tipuri de fotografie de produs

     Împart fotografiile de produs în 4 categorii: pe alb pentru online, lifestyle, cu model și mâncare/băuturi.

                

     Fotografiile pe alb pentru online pot fi cu umbră, cu reflexie, sau decupate(png).

    Nu mă consider un fotograf specializat pe food photography, dar dacă cineva aranjează estetic farfuria, pot să fac un setup de lumină astfel încât persoanei care se uită la poză sa ii vină poftă.

 

Unde se realizează fotografiile?

      Ședința foto poate avea loc la mine la studio, la voi la sediu sau în altă locație.

     Dacă produsele sunt ușor de transportat, prefer ca la început de colaborare să veniți la studio pentru a avea la îndemână accesoriile de care am nevoie pentru a realiza un setup de lumină potrivit pentru produse.

 

Cât durează până când primim pozele?

     Știu că e foarte important să primiți pozele repede, altfel se pierd bani. În funcție de numarul de imagini dorite și de tipul de prelucrare, timpul este de obicei de câteva zile  – 2,3,4. Planificarea zilei de shooting din timp îmi permite să notez în calendar și zilele dedicate retușului.

 

Cât costă?

     Prețul variază în funcție de tipul de fotografie, locul unde se face, câte poze/produs se doresc și numărul de produse. Este între 1,5euro și 15euro/poză.

 

error: