fbpx
Portrait photography

     Din toate tipurile de fotografie pe care le fac, fotografia de portret este cea preferată. Este o combinație între tehnică, lumină, act artistic și obținerea de relaxare și expresii sincere ale persoanei fotografiate. Realizez portrete pentru oricine dorește: medici, avocați, scriitori, actori, blogeri, vlogeri, profesori, artiști, sportivi, directori, programatori, agenți de vânzări, agenți imobiliari etc. și chiar alți fotografi. 🙂 Prin modificarea schemei de lumini pot realiza în aceeași sesiune mai multe tipuri de fotografie de portret: comercială, corporate sau artistică.

Unde se realizează fotografiile?

      Ședința foto poate avea loc la mine la studio, la voi la birou sau în altă locație. Pentru variantele de birou și locație, aduc eu tot ce e nevoie: aparatură, lumini, laptop etc. astfel încât pozele vor avea aceeași calitate ca și cele din studio. Am nevoie de un spațiu de aproximativ 4x4m.

portret, studio, fotografie

 

Cum trebuie să mă îmbrac?

     Hainele pe care le purtați la shooting, dar și atitudinea din fotografii, e bine să corespundă cu platforma în care vor fi folosite pozele: revistă, blog, CV, site personal, facebook, etc. Puteți aborda mai multe stiluri la aceeași ședință foto: business, casual, elegant sau chiar uniformă(dacă aveți).

Am câteva sfaturi:

  • nu alegeți cămăși cu dungi sau pătrățele foarte mici – acestea pot cauza apariția efectului moire și este greu de retușat.
  • alegeți haine care să va vină bine. Dacă vi s-a modificat greutatea recent(+ sau -), verificați în oglindă respectivul produs dacă este ok.
  • dacă nu doriți să dureze mult, alegeți-vă un styling pentru păr. Sau două.
  • dacă purtați ochelari de vedere, dar și lentile de contact, vom fotografia ambele variante. Am grijă ca în ochelari să nu se reflecte luminile.
Dar eu nu știu să pozez!

     Nu este nicio problemă, sunt câteva mici trucuri simple pe care vi le arăt și va fi ok. Este ușor, nu pozăm rochii cu trenă și tocuri de 12. 🙂

Câte poze se fac și cât costă?

      Am multă răbdare și fotografiez suficient pentru a avea rezultatul dorit. La sfârșit alegem împreună cele mai bune cadre pentru editare.

     Prețul pentru o persoană, 5 fotografii editate, este de 150euro. Scade pentru mai multe persoane și număr de fotografii editate. Recordul meu este de 104 persoane pozate în aceeași zi la o companie software – de la portar până la CEO.

error: