fbpx
Scroll Top

Wedding

Salut!

În anul 2005 am avut ocazia să lucrez(pe film) alături de un fotograf de nuntă și îi voi fi mereu recunoscător.

Anii au trecut și am fotografiat peste 400 de evenimente. Puteți vedea pe blog o parte, iar mai jos am adăugat o galerie best-of.

Fotografia de nuntă

Este un eveniment unic pentru voi iar eu sunt responsabil sa vă aduceți aminte cu drag de această zi.  Am emoții la fiecare nuntă pe care o fotografiez. Da, încă am, pentru că îmi doresc să aveți fotografii care sa vă placă, pe care să le arătați nepoților. Am un stil jurnalistic-portretist, îmi place să obțin cadre care spun o poveste, în care am surprins emoții. Prefer să ne vedem înainte de eveniment, vreau vă cunosc, să vad ce vă place, ce vă doriți, pentru ca în ziua nunții să fiți relaxați. Nu vă faceți griji dacă nu ați mai pozat! Nici nu trebuie să pozați în ziua nunții. Am fotografiat mirese care au făcut modeling internațional și le-am spus când au început să pozeze: “putem face câteva imagini și așa, dar aceste fotografii nu trebuie să vândă rochia, ci să arate ce simțiti unul pentru celălalt”.

Preț

Prețul minim pentru fotografie de nuntă este de 900euro și include: 

  • Predarea fotografiilor în maxim 20 zile
  • Editarea tuturor imaginilor (crop, wb, contrast, expunere, etc.)
  • Selecție best of
  • Galerie online privată
  • Aparat cu dual slot (pentru siguranță salvează imaginile pe 2 carduri)
  • Lucrez cu obiective fixe
  • Am back-up la aparat și bliț

Pot să colaborez cu încă un fotograf pentru a avea momente surprinse din unghiuri diferite sau dacă aveți foarte mulți invitați.

Pentru botez (ședință foto acasă, biserică și petrecere) prețul minim este de 400euro și include aceeași listă de mai sus.

Fotografiez familii acasă la ele sau undeva în natură. Studio-ul meu este pentru fotografie comercială și nu am decoruri pentru copii. Prețul este de minim 125 euro.

error: